Šport

Nogomet

Nogometa ni potrebno posebej opisovati – tukaj se srečujemo tako tisti, ki želijo le porabiti nekaj energije kot tudi tisti, ki resno vadijo in zastopajo DD v tekmovanjih – in teh je kar nekaj – študentska futsal liga, Športkat liga in tekmovanja DD – tako katoliških kot vseslovenska. In da, obstajata tako fantovska kot dekliška ekipa.

DD AMS

 

Košarka

V letošnjem letu se je v našem dijaškem domu zbrala tudi košarkarka ekipa. V večini jo sestavljako fantje, vendar se tu in tam pridruži tudi kakšna od deklet. Ekipa sodeluje na študentskih turnirjih, ter tekmovanjih med dijaškimi domovi (Dan D in Domijada).

kosarka 2018

 

Odbojka

Odbojka je poleg nogometa tisti šport, ki ima daleč največ privržencev v našem dijaškem domu. Tudi tukaj imamo tako rekreativno odbojko, ki se je udeležujejo tisti, ki želijo koristno porabiti svoj prosti čas kot tudi tekmovalno, kjer se ekipi zavzeto pripravljata na tekmovanja – na študentsko ligo, na Športkat ligo in na tekmovanja DD – tako katoliških kot vseh slovenskih. Imamo tako fantovsko kot dekliško ekipo.

 

Mentor odbojke in nogometa: Kristijan Ploj

Mentorica košarke: Anja Rozoničnik

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija