Koledar dogodkov

Romarsko-popotniški oddih za starše in učitelje

Nedelja 11 Marec 2018od Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.Zadetki : 48


V letu praznovanja 20. obletnice Škofijske gimnazije skupaj s turistično agencijo Aritours pripravljamo dvodnevni romarsko-popotniški oddih, ki si ga bomo privoščili 10. in 11. marca 2018. Podali se bomo po krajih, ki so zaznamovali življenje našega zavetnika. Obiskali bomo Salzburg, kjer je bil bl. Anton Martin Slomšek posvečen v škofa, si ogledali Št. Andraž, iz katerega je 1859 sedež škofije prenesel v Maribor ter obiskali še druge zanimivosti v bližnji in daljnji okolici.
Spoštovani starši, vabimo vas, da si rezervirate marčevski konec tedna za raziskovanje in druženje. Prijave zbirajo na agenciji Aritours do 15. januarja 2018 oz. do zasedbe prostih mest na avtobusu.
Na agenciji se lahko oglasite osebno, po telefonu (02/252 16 19) ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

kolektiv Škofijske gimnazije A. M. Slomška

Nazaj

JEvents v2.2.7   Copyright © 2006-2012

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija