• almanah edited
  • Dvajsetka-banner-685x260.jpg
  • Pouk zgodovina
  • ss-predstavitev

Načrti dijaške skupnosti v šol. letu 2018/19

Tudi v letošnjem šolskem letu je dijaška skupnost (DS) že zavihala rokave. Zbrali smo predstavnike razredov in se sestali na uvodnem srečanju. Nove predstavnike je pozdravil predsednik DS Miha Vogrin. DS bo tudi letos pripravila razredno uro, ki jo bodo predstavniki izvedli v svojih razredih, organizirala valentinov ples, skrbela za okrašene šolske prostore, pripravila miklavževanje in koledovanje … Novost tega šolskega leta pa je, da bo DS v novembru skupaj preživela konec tedna, kjer bomo uresničevali vse naše projekte, zbirali odlične ideje in se seveda imeli »fajn«.

Predstavniki Dijaške skupnosti v letošnjem šolskem letu so:

1. a: Tadej Raj in Alexy Nicholas Karadža; 1. b: Urška Pitino in Nick Dajčman; 1. c: Anja Markuš in Lana Kopše; 2. a: Izidor Jelenc in Urh Špital; 2. b: Eva Lucija Krajnc in Mihaela Šatan; 2. c: Urša Berlič in Hana Ledinek; 3. a: Matic Turičnik in Barbara Brumen; 3. b: Anja Gregor in Lučka Godec; 3. c: Miha Vogrin in Vid Ules; 3. d: Nejc Mahorič in Marko Kričej; 4. a: Jakob Podjavoršek in Lina Kopše; 4. b: Urška Laznik in Matevž Pušnik; 4. c: Blaž Mahorič in Veronika Kukovec.

Mentorici dijaške skupnosti: Urška Koren, prof. in Monika Walter, prof.

Rezultati šolskega tekmovanja iz logike 2018

Dijaki, ki so v posameznih tekmovalnih kategorijah na šolskem tekmovanju iz logike dosegli najvišje rezultate in se bodo 10. novembra v Ljubljani udeležili državnega tekmovanja iz logike, so:

Julija Ferlež, 1. c,

Klara Repolusk, 2. c,

Miha Vogrin, 3. c,

Tjaša Hameršak, 4. b.

Čestitamo!

mentorica Karmen Hebar, prof.

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija