• 1na1 690
  • ss-predstavitev

Uspešno zaključen projekt Inovativna pedagogika 1:1

Inovativna konferenca

V Zavodu Antona Martina Slomška je v soboto, 18. 4. 2015, potekala zaključna konferenca projekta "Inovativna pedagogika 1:1 v luči kompetenc 21. stoletja." V dvoletni pilotni projekt je bilo vključenih šest osnovnih in tri srednje šole, med njimi Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška. Projekt je bil označen kot zelo uspešen tudi s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Pedagoškega inštituta, ki je vodil evalvacijo projekta. Na zaključni konferenci so svoje dvoletno delo poleg učiteljev suvereno predstavili tudi učenci in dijaki sodelujočih šol.

Ob koncu smo si zastavili vprašanje "Kako naprej?" Na Škofijski gimnaziji bomo inovativne metode poučevanja in na novo pridobljene kompetence v pouk zagotovo vključevali tudi v prihodnje.

Daljši opis konference in fotografije so dostopni na portalu sio.

Zaključek srečanja animatorjev

V tem tednu smo zaključili z animatorsko skupino na naši šoli. Na rednih mesečnih srečanjih animatorjev utrjujemo in nadgrajujejmo veščine ter znanja, ki so potrebne za dobro vodenje skupine in animiranje, tkemo prijateljske vezi, nikoli pa tudi ne manjka dobre volje in smeha.

Takšno je bilo tudi naše zadnje srečanje - v slaščičarnisurprised.

 

Mentorja: Jani Družovec in Lidija Sedar Hren

 

DSC 0157

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija