• 25 obletnica 1
  • ss-predstavitev
  • 1na1 690

Zlato in srebro za ŠgAMS na Državnem srečanju mladih raziskovalcev Slovenije

V ponedeljek, 16. 5. 2016, se je v Murski Soboti odvijalo 50. srečanje mladih raziskovalcev Slovenije. Oba predstavnika naše gimnazije sta bila nagrajena. Maj Virant je na področju psihologije in pedagogike prejel zlato priznanje  za nalogo z naslovom Vpliv binaularnih tonov na kakovost učenja. Rahela Repina pa je na področju geografije in geologije prejela srebrno priznanje za nalogo z naslovom Razvoj vinogradništva ob treh vinskih turističnih cestah v vinorodnem podokolišu Maribor.
Iskrene čestitke obema! Obilo raziskovalnega duha tudi v nadalnje in izziv za vse ostale dijake, da v prihodnjem šolskem letu zaplavate v raziskovalne vode.

Mentorici: profesorici Barbara Babšek in Lidija Sedar Hren

ms

Ekskurzija dijakov 1. letnika

image1
 
V petek, 13. 5. 2016, smo odrinili na našo dolgo pričakovano ekskurzijo. Odpravili smo se po Sloveniji in malo po Italiji ter iskali sledi, ki so jih za seboj pustili starodavni osvajalci Rimljani.
 
Več o našem popotovanju poiščite s klikom na spodnjo puščico.

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija