• dnevi za radovedne mali
  • 1na1 690
  • ss-predstavitev
  • image

Animatorji ŠgAMS ob pripravi adventnih vencev

advent1

Animatorji ŠgAMS (letos sicer v malo manjši zasedbi) smo danes izdelali adventne vence, ki nas bodo v šolskih prostorih spremljali skozi ves advent. Naše druženje je ob tem že dišalo po prihajajočem času, ki nas vabi, da bi bili tudi mi podobni svečam, ki izgorevajo v razdajanju svoje topline in svetlobe.


Mentorja animatorjev: Lidija Sedar Hren, prof. in g. Marjan Pučko, duhovni asistent ZAMS

advent2

advent3

Duhovno srečanje 4.c

 

vik ds 4c

Vedno znova in znova ugotavljamo, kako zelo hitro teče čas. In še en dokaz o tem je zadnji duhovni vikend dijakov 4. c. Zdi se, kot da je bilo šele včeraj, ko smo se skupaj podali na prvo takšno srečanje. V preteklih letih smo to storili že kar štirikrat, a tudi tokrat nismo bili prav nič manj zagnani - sicer vsi že stari mački v poteku dneva in stari znanci v domu Škorpijon, a novinci kar se tiče teme: poklic in poklicanost. Na duhovnem vikendu smo razmišljali o naši prihodnosti, naših željah in interesih. Marsikdo je na podlagi aktivnosti odkril kaj novega o sebi in morda bo komu prav to duhovno srečanje olajšalo odločitev o študiju. Dijaki 4. c smo se imeli super. Iskreno se zahvaljujemo vsem gostom in pa seveda vsem profesorjem, ki so nas na duhovnem vikendu spremljali - če ne zaradi česa drugega, si nas boste zapomnili po hrani in tiši. :)

Karin Petko, 4. c

vikds4c1vikds4c2

Rezultati državnega tekmovanja iz logike

Znani so rezultati državnega tekmovanja iz logike.

Screenshot 2015-11-07-13-18-14

Simon Murko (4. AB) in Maj Virant (2. D) sta dobitnika srebrnega priznanja,
Pavel Dobaj (3. D) in Filip Jereb (1. B) pa bronastega  priznanja.

Čestitamo!
Karmen Hebar, prof.

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija