• 1na1 690
  • vpis

Prvi šolski dan

Zakorakali smo v novo šolsko leto, za katero upamo, da bo uspešno in lepo. Dijaki 2., 3. in 4. letnika so bili veseli ponovnega snidenja, dijaki prvega letnika pa so začeli spoznavati nove sošolce ter razrednike. V glavnem pa smo slišali po šoli, da so bile počitnice prekratke in da so prehitro minile ... Saj bodo kmalu jesenske :-), do takrat pa vse dobro!

Silva Belšak, prof., bibliotekarka

Prvi šolski dan.2.DSC 4048

Prvi dan pouka v šolskem letu 2014/2015

Pouk se bo v novem šolskem letu pričel v ponedeljek, 1. septembra 2014, ob 8. uri.
Vsi dijaki se zberete na ploščadi med telovadnico in šolo. Po uvodnem pozdravu g. direktorja bo pouk za dijake potekal v matičnih učilnicah.
Matične učilnice za dijake prvih letnikov so v pritličju šole. Poimenski seznami dijakov za posamezne razrede prvih letnikov (1. a, 1. b, 1. c in 1. d) bodo nalepljeni na vratih omenjenih učilnic (in na oglasni deski v pritličju šole), kjer vas bodo pričakali tudi razredniki.
Šolskih potrebščin ne potrebujete, s seboj imej le pisalo, beležko, torbo (vrečko) za učbenike in copate.

Lep preostanek počitnic.

Alenka Tarkuš, prof.
svetovalna služba

Irena Rebolj Kraner, prof.
ravnateljica

Slavnostna podelitev maturitetnih spričeval

      Upam, da vidite nasmejane obraze na spodnji fotografiji :-)! Resnično smo veseli letošnje 98-odstotne mature! Še posebej dosežkov dveh maturantk s 100% iz matematike, 11-ih odličnih maturantov ter seveda treh zlatih: Eve Stegne, Monike Špital ter Tajde Vöröš.
Posebne pohvale tudi :  prostovoljki leta - Veroniki Selinšek kulturniku leta - Blažu Kavčiču glasbeniku leta - Sandiju Horvatu ter za zvestobo knjigi oz. vsa leta sodelovanja pri Slomškovem knjižno-knjižničnem klubu - Klavdiji Hajdinjak, Marjetki Štrucl Rojko, Filipu Vebru in Timu Zakošku, pa maturantom, ki so sodelovali v oddaji Gymnasium.eu na Radiu Slovenija - Moniki Špital, Andreju Perku, Dominiku M. Toplaku in Matiji Krambergerju.

     Silva Belšak, prof., bibliotekarka

DSC 4024

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija