• MDK 2017
  • Papagenov festival 2016 - Vojna s pametjo VII: Butalci vračajo udarec
  • Misija (ne)mogoče v Reziji, glasbeno-plesna pravljica
  • Papagenov
  • Roke
  • Bastien
  • Koga se strah boji?
MDK 2017

MDK 2017

 

Papagenov festival 2016 - Vojna s pametjo VII: Butalci vračajo udarec

Papagenov festival 2016 - Vojna s pametjo VII: Butalci vračajo udarec

test

Misija (ne)mogoče v Reziji, glasbeno-plesna pravljica

Misija (ne)mogoče v Reziji, glasbeno-plesna pravljica

Papagenov

Papagenov

Roke

Roke

Bastien

Bastien

Koga se strah boji?

Koga se strah boji?

1. razredni nastop učencev violine, flavte in kljunaste flavte - Š. Huzjak, A. Grauf, S. Vake, 21.11.2017 ob 18.30

V nabito polni dvorani NGL, bilo je okoli 45 poslušalcev, so nastopili učenci mentoric Asje Grauf, Simone Vake, Špele Huzjak ter korepetitorka Marija Sedej. Nastopili so naslednji učenci:

Brina Jesenik, Naja Kiara Verhnjak Hansl, Katarina Gospodarič, Lorena Mihelič, Lucija Centner Žiger, Vida Pintar, Tinkara Kolenc, Nataša Miklaužič, Anamarija Renčelj, Ela Lucijan Jovan, Nely Vogrin, Ana Kristina Muršec, Polona Hojnik, Eva Kekec, Sara Fleisinger, Nika Štesl, Naja Messner, Alba Carboni Kopše, Lara Krsmanovič, Ela Velikonja, Anja Kapun Horvat in Meta Podlesnik Marčič. Nekateri učenci so bili bolje, drugi malo slabše pripravljeni. Predstavili so se z eno, dvema, ali celo tremi skladbami. Nastop, ki je trajal 60 minut so poleg solističnih točk popestrile tudi komorne zasedbe.

1. razredni nastop učencev petja, Tomčeva dvorana GBŠ AMS 16.11.2017 ob18.00

Na razrednem nastopu učencev petja, kjer se je zbralo okoli petdeset poslušalcev, so nastopili učenci vseh treh mentorjev, prof. Simone Raffanelli Krajnc, prof. Aleša Marčiča in prof. Nataše Zupan. Ta večer so prepevali  Vito Bejat Krajnc, Tin Černe, Lina Eneja Berglez, Tamara Duh, Kim Obaha, Jure Koren, Lara Kušar, Staša Planinšič, Lucija Pinterič, Jernej Šenk, Laura Zorger, Karolina Hötzl, Mojca Zupanič, Gašper Kundih, Eva Kovačič Ivanjko, Rina Repnik, Eva Deban, Barbara Juteršek in Dora Ožvald.

(Ne)moč odnosa - cikel predavanj, Salezijanski mladinski center Maribor - nastop učencev, 15.11.2017 ob 19:00

Na zadnjem predavanju cikla (Ne)moč odnosa je dr. Janez Vodičar predaval na temo “ Najina nekomunikacija” . Učenci naše šole so se kot vsakič doslej predstavili in popestrili srečanje v Salezijanskem mladinskem centru, in sicer, učenca violine Vito Bejat Krajnc, Daša Bejat Krajnc (mentorica Sausan Hussein) in učenec klavirja Tim Cergol (mentorica Mirjana Kostić). Več kot 40 poslušalcev je pozdravilo naše učence z navdušenjem in burnim aplavzom.

Koncert: Oto Vrhovnik & Adi Smolar & gostje, 12.11.2017 ob 17.00

Oto Smol gost 12 11 2017

V nedeljo 12.11.2017 se je v Dvorani našega zavoda odvijal koncert Ota Vrhovnika, Adija Smolarja ter gostov. Za izvrstno vzdušje so poleg Adija Smolarja in Ota Vrhovnika poskrbeli še Kungoška Pleh Muzika, Ansambel saksofonov Glasbene in baletne šole A. M. Slomška, Nushy in Dunja ter naši učenki petja, Dora Ožvald in Barbara Juteršek. V odmoru so lahko poslušalci okusili tudi kulinarične dobrote iz Kungote in drugod. Dogodek je skupaj z odmorom trajal dobre tri ure, na njem pa se je zbralo okoli 450 poslušalcev. Koncert je imel tudi dobrodelno noto, saj smo prostovoljne prispevke zbirali za nakup novega klavirja. V njegovem skladu se je zbralo dodatnih 2.500 evrov.

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija