• soba podolgovata
  Save
 • 2 podolgovata
  Save

Kraljeva lestvica

V sredo, 10. 1. 2018, se je v skupnem prostoru 5. vzgojne skupine odvil dogodek za vse ljubitelje pokra. Udeležili so se ga predstavniki vseh šestih vzgojnih skupin, in sicer: za 1. Aljaž L., za 2. Friderik V., za 3. Samuel B., za 4. Franci P., za 5. Jaka K., za 6. pa Leon S. Gostitelj je bil Adrian D. Navijačev je bilo malo (kljub zelo napeti igri).

Poker kolaz M

Poker je zelo znana in razširjena strateška igra s kartami, v kateri je zelo pomembno potrpljenje in pravilno odločanje. V ospredju so stave in kombinacije kart. V prvem delu je zelo dobro kazalo Frideriku V. Dogodek je bil zelo zanimiv, manjkalo ni močnih besed in zapletov pri spremljanju stav in »podmiznih« zavezništev. Igralci so si sami popestrili igro s spodbujanjem drug drugega na takšen ali drugačen način. Igre žal niso dokončali, saj jim je zmanjkalo časa. Razporeditev igralcev na zmagovalna mesta je bila zelo zanimiva, vsaj glede na začetni izid, in sicer:

 1. mesto: Jaka K. (5. vzgojna skupina)
 2. mesto: Leon S. (6. vzgojna skupina)
 3. mesto: Franci P. (4. vzgojna skupina)
 4. mesto: Aljaž L. (1. vzgojna skupina)
 5. mesto: Friderik V. (2. vzgojna skupina)
 6. mesto: Samuel B. (3. vzgojna skupina)

Vsem igralcem iskreno čestitamo!

Besedilo: Katarina Perc in Iris Vovk

Foto: Barbara Skralovnik, vzgojiteljica

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija