• pasica Miklavzev dobrodelni koncert 2018
 • soba podolgovata
  Save
 • 2 podolgovata
  Save

Namizni nogomet - napeta tekma med VS

V torek, 4. decembra 2018, je v skupnem prostoru Noe imel glavno besedo namizni nogomet. Dogodek se je začel ob 19.30 in je trajal vse do 21. ure.

RN1 M

Namizni nogomet je zabaven ekipni šport, ki ga obožujejo vse generacije, tako ženske kot tudi moški. Po navadi se igra v parih, dva na dva, lahko pa tudi eden na enega. Odličen je za rekreacijo in prosti čas. V Sloveniji imamo tudi Zvezo namiznega nogometa (ZNNS) in reprezentanco, ki zastopa Slovenijo.

RN2 M

RN3 M

Dogodek je bil zelo zanimiv, poln navijanja. Bilo je veliko tekmovalnosti, sploh ko so mlajši letniki premagovali starejše. Kar nekaj dijakov si je prišlo ogledat napete tekme, nekaj jih je bilo tako navdušenih, da so ostali skoraj do zaključka večera in ves čas vneto navijali. Na koncu je celo prišlo do izenačenja, kar smo rešili z dodatno tekmo. Lestvica zmagovalcev pa je spet pokazala svoje:

 1. mesto: 1. VS
 2. mesto: 3. VS
 3. mesto: 4. VS
 4. mesto: 5. VS
 5. mesto: 6. VS
 6. mesto: 2. VS

RN4 M

Besedilo: Katrina Perc, novinarski krožek

Foto: arhiv dijaškega doma

Miklavževanje 2018

MK1mala

Miklavževanje je letos potekalo v sredo, 5. decembra 2018. Igrico so kot vsako leto pripravili prvi letniki. Letos dijaki iz druge in četrte vzgojne skupine. Nastopali so: Hanna Kolarič, Staš Dimov, Larisa Sreš, Nataša Dolenc, Naja Paradiž, Peter Cep, Iza Matko, Ana Števanec, Pia Kuhar in Izak Viltužnik.

MK2mala

MK3mala

Igro so predstavili vsem vzgojnim skupinam, tako da si lahko predstavljate, kako so bili na koncu utrujeni od teka po stopnicah. Igra je bila vsem izredno všeč, še posebej del večera, ko je Miklavž razdelil darila.

MK4mala

Ob tej priložnosti je naš duhovni asistent Marjan Pučko blagoslovil adventne vence vseh šestih vzgojnih skupin.

MK5mala

Besedilo: Zara Elhefian Galun, novinarski krožek

Foto: Julija Ferlež, novinarski krožek

Zabavno druženje pete in šeste vzgojne skupine

56 kol 1 M

V sredo, 28. novembra 2018, nas je peta vzgojna skupina povabila na spoznavno-družabni večer. Skupaj smo prepevali, prisluhnili hudomušni predstavitvi njihove skupine v verzni obliki, se igrali »kravo vodnico« in se seveda sladkali ob palačinkah. Večer smo zaključili z umirjeno pesmijo ob kitari in prižgano svečo našega dijaškega doma.

56 kol 2 M

56 kol3 M

Draga peta vzgojna skupina, hvala vam za sproščen in zabaven večer. Super ste bili! :)

56 kol4 M

Zapisala: Barbara Skralovnik, vzg. 6. VS

Foto: Ivana Poglajen

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija