• soba podolgovata
    Save
  • 2 podolgovata
    Save

2. roditeljski sestanek

Spoštovani starši,

vabimo vas na 2. roditeljski sestanek, ki bo v torek, 23. oktobra 2018, ob 18.00 v dvorani Zavod A. M. Slomška.

Prisluhnili bomo predavanju dr. Ranka Rojovića z naslovom Napake odraslih, ki škodujejo otrokovemu razvoju.

Prijazno vabljeni.

dr. Lidija Hamler, ravnateljica

 

2roditeljski

Domska skupnost v šolskem letu 2018/19

V našem dijaškem domu je začela z delom domska skupnost, ki je sestavljena iz predstavnikov vseh vzgojnih skupin. Letos je predsednica domske skupnosti Sara Nabernik, podpredsednik Mark Anton Ramšak. Dijakom in dijakinjam želimo uspešno in idej polno delo.

 

IMG 2791

Predstavitev odprav MEPI

odpK1 mala

V torek, 25. septembra 2018, je v dvorani dijaškega doma potekala predstavitev, mnogim dijakom že znanega, programa MEPI. Program, ki mlade spodbuja k ustvarjalnemu in ciljno naravnanemu preživljanju prostega časa, v dijaškem domu poznamo in izvajamo že dve leti. Da bi ga bolje spoznali tudi letošnji prvi letniki, so nam dijaki s predstavitvami opisali svoja doživetja na odpravah MEPI, ki sta ju vodili vzgojiteljici A. Rozoničnik in M. Tomšič. Skupine (Gangster squad, GAJMAKS, Tetris, Modri sokoli in Kunigita) so z nami podelile svoje najlepše trenutke, ki jim bodo za vedno ostali v spominu. Druženje smo sklenili z mislijo duhovnega asistenta.

odpK2 mala

Besedilo: Anja Gregor, novinarski krožek

Foto: Sandra Planko, novinarski krožek

Urejanje prispevka: Barbara Skralovnik, mentorica

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija