Drage devetošolke, dragi devetošolci,

gotovo se že sprašujete, kakšno je življenje, ko osnovnošolec postane dijak. Vabimo vas, da en dopoldan sedete v gimnazijske klopi in začutite utrip življenja in dela na naši gimnaziji.

Za vas smo pripravili delavnice, ki bodo ponovljene v različnih terminih. S spletno prijavnico, objavljeno na dnu strani, se vpišite v enega od treh terminov in se pridružite nam ter svojim sovrstnikom.

Kraj dogajanja:
Škofijska gimnazija A. M. Slomška, Vrbanska cesta 30, Maribor
Učence bomo vsakokrat sprejeli pred šolsko knjižnico v pritličju.

Čas dogajanja:
30. januar 2018,
16. fabruar 2018, vsakokrat od 9. do 13. ure.

Delavnice bo spremljal še povezovalni program z zanimivostmi, voden s strani gimnazijcev. V vseh terminih se bomo z vami družili med 9. in 13. uro.

Veselimo se srečanja z vami. Pohitite s prijavami. Število mest je omejeno.

Profesorice in profesorji Škofijske gimnazije A. M. Slomška

P. S.: Če bo zanimanje, bomo delavnice po dogovoru izvedli tudi izven ponujenih terminov. Za prijavo skupine učencev z ene osnovne šole pokličite v tajništvo gimnazije (059 092 200).Opisi delavnic - Dnevi za radovedne

Forenzika
V forenzičnem laboratoriju boš z laboratorijskimi metodami kot forenzik preiskoval/a skrivnosten in zapleten primer. Rezultati forenzične preiskave ti bodo v pomoč pri razrešitvi primera.

Kakšne barve je tvoje ime?
Organske spojine v hrani so vir energije in gradbeni material, potreben za delovanje in obnavljanje človeškega telesa. V delavnici boš uporabil različne barvne teste, za dokazovanje organskih spojin.

Možganski fitnes
Te zanima kako so povezani nevropsihologija, psihologija, logika in razvedrilna matematika z možganskim fitnesom? Pridi na delavnico, kjer boš s pomočjo številskih križank, ugank, sestavljank … aktiviral posamezne predele v možganih in tako krepil pozornost, spomin in hitrost reševanja problemov.

#whatsinthename?
Come and find out ... ter še bolje spoznaj, kakšni so tvoji talenti #wewillhavefun #seeya

Ime in priimek učenca/učenke(*)
Prosim vpiši tvoje ime in priimek.

Osnovna šola, ki jo obiskuješ(*)
Prosim vpiši tvojo šolo.

Elektronska pošta(*)
Prosim vpiši tvojo elektronsko pošto.

Termin, ki se ga želiš udeležiti(*)
Prosim izberi termin, ki se ga želiš udeležiti.

Organizacijske enote

Zavod Antona Martina Slomška
Hiša otrok - Vrtec Montessori Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška Škofijska gimnazija Antona Martina Slomška Dijaški dom Antona Martina Slomška Logo medgeneracijska akademija